DüNYA DöNER

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1789 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Dünya Döner. Meer weten? Ontdek meer

27 sep 2022 om 20:42 mooi op de aangegeven tijd. leuke, vriendelijke man. eten was goed warm en lekker. ingredienten duidelijk vers, vlees mals en heerlijk gekruid. baklava toetje. 10/10 .
27 sep 2022 om 13:58 Het eten werd na bijna 1 uur en 30 minuten bezorgd. Het was heel lauw en de friet erin was best sompig en slap.Een teleurstelling dus. Jammer, vooral na een enthousiaste review van de vorige keer
26 sep 2022 om 22:12 Top zaak vriendelijk personeel en je word warm en hartelijk verzorgd ook als je even weg bent en dan je locatie door geeft ja hoor geen probleem en lekker snel en de bestelling moest mee oppassen was extra heet wat een service voor mij de top thnx
26 sep 2022 om 8:04 Ik heb 2,5 uur gewacht op eten, geen contact met het restaurant kunnen krijgen (bij het bellen hoorden we meteen een piep en via social media geen respons) en toen eenmaal het eten werd bezorgd was de bestelling niet eens compleet.
23 sep 2022 om 19:34 Hebben geen eten gekregen was niet op voorraad. Hopenlijk krijgen we het geld terug.
22 sep 2022 om 21:25 Bezorging 140 minuten te laat. Was wel smakelijk, zal ook kunnen dat dat door de honger kwam
22 sep 2022 om 20:56 Het duurde erg lang, eten was heerlijk!
22 sep 2022 om 2:12 Was walgelijk vies het stinkt en alles was oud en eten was koud
21 sep 2022 om 22:43 Ik wacht helaas alleen nog op mijn baklava!!!
21 sep 2022 om 12:06 Food came completely cold
17 sep 2022 om 17:52 Eten was lauw en broodjes slap ,wij waren echt niet tevreden naar 1.45 uur te hebben gewacht.
10 sep 2022 om 20:35 Dunya nog x kans gegeven na slechte bestelling. Was nu weer slecht en verkeerd geleverd goedkopere troep voor terug Deze mensen kunnen niet lezen en comments ook niet Bestel hier niet meer aju